Presentació

Pocs són els qui desitgen la llibertat; la majoria només vol tindre amos justos (Sal·lusti)

Aquest espai naix amb la finalitat de compartir reflexions personals sobre temes diversos del meu interés com poden ser la naturalesa i la condició humana, la societat, l’espiritualitat i la religió, la cultura i la identitat o el liberalisme. Moltes de les reflexions sorgeixen a partir de l’experiència, mentre que altres són opinions o comentaris des d’un punt de vista personal. La majoria són un intent per entendre millor el món que m’envolta i la societat. En alguns casos, també m’agrada compartir material de tipus més informatiu que m’ha semblat significatiu i que pot ser útil tindre en compte.

Una segona motivació del blog és la d’exercitar el pensament crític -i, tant com siga possible, fomentar-lo. Estic convençut que només a través del pensament crític i des de la llibertat es pot anar caminant envers les veritats o, almenys, descobrir i allunyar-se de les mentides flagrants. No menys convenient és la possibilitat que em proporciona de practicar i desenvolupar l’expressió escrita, cosa que no tinc l’oportunitat de fer en el meu treball diari.

Com que les vivències internes sovint vénen provocades pel consum de productes culturals, i el que tenim dins del cap està molt condicionat per la cultura que ens arriba, inclouré ressenyes de llibres, pel·lícules i altres obres culturals que hagen tingut algun valor per al meu creixement personal.

I, per a concloure, només em queda transmetre el meu desig de que el lector puga gaudir del contingut d’aquest lloc web.

arnold-bocklin-island-of-the-dead-third-version

Anuncis